Založ si blog

Gratulačni list Kotlebovi (po vychodňarski)

Ta konečne ci možem gratulovac Kotleba. Dufam, že še nepohnevaš, kedz ci tikam, aľe znaš to take moderne teras. Rovnako jak je moderne nadavac na šickich či z prava či z ľava, bo oni še rovnako jak proci tebe znaju spolčic, kedz treba pomascic kešeňe za štatne. Samozrejme, že ľem svojim. Aľe ne toto som chcel.

Vidziš, že ľudze še nedaju tak jednoducho zmanipulovac mediami. Sak i kedz o tebe nepisaľi, bo premier tak chcel, a kedz aj pisaľi, ta tak nešumňe, že ši dajaki nacista či extremista, bo ši bul v tim svojim obleku od dajakeho Hlinkoveho krajčira šitim.

V každim pripadze, še cešim, že im kšefti pobabreš, aspoň tam v tej Bystrici, bo oni ci zaše v tim VÚC parlamence ci nedaju nic prejsc. Znaj, že mi na vychodze ce dobre sľedujeme a fanďime ci, že tam spraviš poradek s neporadnimi co furt na uradze prace su a dzeci ľem robia, sem tam idzu dajakeho politika zvolic za peňeži.

Inak jak ši poriešil toto pozemki pod Krasnu Hôrku, co ši dostal za simbolicku hodnotu?

V každim pripadze aspoň sme še pobaviľi, kedz premier zacal nadavac po tvojim viťazstve, že za šicko može pravica. Jakebi v Bystrici dajaka pravica dakedi vihrala.

No abi som nebul rozvlačni. Chcel som ľem zagratulovac, bo aspoň dajak funguje tota demokracija a možeme sebe zvolic co chceme i kedz totim hore to nevihovuje. Som zvedavi na tvoje perse kroki a dufam, že zmeniš krajčira, bo to už nemoderne v uniforme chodzic, kedz neši vojaka ani vo vojne.

PS: Po holubovi Pištovi ci pošilame fľašku, co Feri vikopal zo zahradi u sušeda. Kedz dojdze ta daj znac, bo už minuľe še stalo, že ten holub to za cestu vipil, že dluha draha a mušel tankovac.

Tvuj obdivovateľ, co je rad, že sme v inich župoch :)

Občan Mak z vychodu

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1604439x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu