Založ si blog

Nemám rád klaunov. . . Ani ich náhradníkov. . .

Človek od mala prichádza nato, kde smeruje cez spoznávanie toho, čo nemá rád, čo nechce. Ak ide o mňa nemám rád klaunov. Najmä nie tých neoznačených. Videl som pár klaunov v cirkuse, ale tí ma bavili, lebo som to od nich očakával. Tí voľne pobehajúci ma nebavia. Po prvé ani to od nich nežiadam, aby ma bavili a po druhé platím ich za niečo iné.

Časom som zistil, že nie každý klaun je dobrý. Najhoršie na tom je, že tí voľne pobehujúci a neoznačení sú tí zlí. Aj čo sa týka ich klaunovských schopností a zručností, ktoré sú biedne, aj čo sa týka ich správania k okoliu.

V našej spoločnosti vyštudovať jednu oblasť a pracovať v úplne nesúvisiacej oblasti, nie je nič výnimočné, viem. Koniec koncov veď je kríza. Treba si nájsť nejaké miestečko a možno aj dva, tri. Tu sa medze nekladú. Veď prečo nie? Možno už nabudúce nebude možnosť. Treba sa chytiť každej príležitosti, nie? No pozor, pozor, páni klauni pobehovať a tváriť sa, že pracujete, nie je nič výnimočné. To dokážu aj cvičené opice za banán.

Nestačí len vymeniť kabát, či reč. Treba im nájsť ozajstné uplatnenie, kde budú prinášať osoh spoločnosti. A mám taký nepríjemný pocit, že hoci vo väzniciach je miesta málo, v pracovných táboroch by sa klauni osvedčili viac ako na riadiacich miestach. Horšie je, že klauni, ktorí toto riadia, nevyjdú s pravdou von? Veď prečo, keď nikto okrem nich nemá dôkaz, čo v skutočnosti za maskami skrývajú.

Len tak mimochodom, tiež sa vám zdá, že tých klaunov je nejako veľa? Akého poznáte vy? Seba písať nemusíte. Ani ja som sa nepísal :)

www.obcianskainiciativa.sk

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1601043x
Priemerná čítanosť článkov: 3858x

Autor blogu