Založ si blog

KDH – viac informácií o ich kandidátoch

Pokračujeme pekne podľa abecedy a dnes sme si vzali na mušku kandidátku KDH. Keďže do volieb veľa času neostáva 48 dní a ešte 24 strán ostáva neskontrolovaných, máme sa načo tešiť. Ujo Google a Obchodný register nám dnes poskytli nasledovné informácie o kandidátoch KDH.

K základným informáciám patrí priemerný vek kandidáta, ktorý sa blíži k 48 rokom. Zo 150 kandidátov najviac až 23 býva v Bratislave, 6 sú z Košíc, 3-krát sa tu vyskytuje kandidát zo Žiliny či Trnavy a po 2 z Prešova a Trenčín.

Až 128 kandidátov má nejaký vysokoškolský titul. O Vašu priazeň sa uchádza 21 prednostov nejakých úradov a štátnych zamestnancov, spolu 20 (nejaká riadiaca funkcia) manažérov, riaditeľov, vedúcich, predsedov či ministrov, 8 starostov či primátorov, 13 podnikateľov, živnostníkov, SZČO, či konateľov, 12 pedagógov, či učiteľov, 7 lekárov a 6 advokátov či právnikov.

Na jedného kandidáta pripadajú v priemere viac ako 3 firmy, dosť veľa z oblasti vodárenských, dopravných, teplárenských či bytových služieb mestských či štátnych firiem. 15 kandidátov malo čo to dočinenia s nejakými kauzami a čo sa týka informačných technológií, konkrétne blogovania, tomu sa venuje 14 kandidátov.

Podrobnú tabuľku s údajmi si môžete stiahnuť tu. Dúfam, že aj tieto informácie Vám trocha otvoria oči a pomôžu pri ďalšom rozhodovaní. Samozrejme, ak sa niekde vyskytla chyba, neváhajte ma opraviť a ak som na niečo pozabudol neváhajte ma doplniť. Ďakujem.

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1608397x
Priemerná čítanosť článkov: 3876x

Autor blogu