Založ si blog

Dosť EÚ a NATO, kedy sa nás zastali?

Spomínate si na kauzu víza pre Slovákov do Kanady? EÚ sa nás nezastala. Spomínate si na nejaký čin týchto organizácií, ktorý pomohol Slovensku či nebodaj Slovákom?

Ja nie. Okrem toho, že svojim členstvom sme im dali voľné ruky na presadzovanie ich politiky (ergo politiky USA, Nemecka, Francúzska) nič zo sľubovaného pozitívneho k nám za osem rokov nedorazilo.

Rovnoprávnosť máme, iba ak na papieri, no de fakto sme druhoradí občania EÚ. Sme dobrí, keď sa treba zbierať na platenie dlhov európskym bankárom, sme dobrí, keď svojou produktivitou a nízkymi mzdami dotujeme západ ( v porovnaní s tým sú Eurofondy odrobinky, ktoré ná dávajú), sme im dobrí robiť backup pri ich medzinárodných ťaženiach proti tvz. “terorizmu”. Kto je vsak väčší terorista je otázne, či ten, kto presadzuje iba svoju pravdu a potiera práva druhých, alebo tí, ktorí sa nemajú ako inak brániť?

 

Tu je link na petíciu za vystúpenie z EÚ a NATO

http://www.petice24.com/peticia_za_vystupenie_slovenska_s_nato_a_eu

EÚ a NATO v súčasnej podobe musia tak či tak padnúť. Otázka je či chceme padnúť ako vazal s nimi.

A tu ak chcete vedieť viac, ako by mohlo Slovensko vyzerať, ak sa spojíme všetci za tento cieľ www.obcianskainiciativa.sk

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1603391x
Priemerná čítanosť článkov: 3864x

Autor blogu