Založ si blog

Buď zložíme systém čo najskôr, alebo nakoniec padneme s ním

Koľko krát ste si v živote premýšľali nad situáciou, kde ste prepásli príležitosť sa mať lepšie, ísť lepším smerom, vybrať si tú správnu cestu? Pravda je, že ten správny smer vždy uvidíme až z budúcnosti, ale už sa do tej situácie nevrátime. Proste ju prejdeme a tá sa stratí v nezvratnom čase. Avšak na základe minulosti môžeme predikovať, čo sa môže stať a tým pádom sa nato pripraviť.

Ostáva mi však záhadou prečo tak nekonáme ako celok, ako národ, ako štát. Vieme, že dlhy v súčasnom systéme nie je možné splatiť, že jedine ich splatíme obrovskou hyperinfláciou a keďže sme v EÚ a aj v Eurozóne, tak nám multilaterálne dohody zväzujú ruky. Nehovoriac už o tom aké nevýhodné sme si ich vylobovali. No čo už sme tam. Máme však možnosť odísť z EÚ, rovnako ako sa postaviť na odpor nerozumným politickým bábkam, ktoré ťahajú za nitky všetci len nie voliči.

Ste odhodlaní konečne sa zobudiť z letargie, ktorá im dáva možnosť zneužívať moc? Ste ochotní povstať voči lenivosti a ľahostajnosti vás samých? Je nás pár, no bez vás nič nezmôžeme. Kto chce vedieť viac prosím kliknite TU alebo na odkaz nižšie.

Keď už vieme preposielať rôzne spamy prečo nevieme preposlať niečo, čo nás donúti aspoň sa zamyslieť, ak už nie pomôcť z tejto našej predstieranej demokracie. Je také ťažké povedať, čo si o tom myslím, či vôbec myslieť? Prečo sa len rozčúlime, ale nakoniec ostaneme ticho tam, kde sme keď počujeme slovo politika? Má zmysel čakať na Gogota? Keď ním sme my masy? Nik iný ako my sami sa neoslobodíme od nadvlády oligarchov. Skús poslať TOTO ďalej nech sa o tom aspoň diskutuje v širšej verejnosti alebo ostaň ticho spokojný s tým, čo máme. Rozhodnutie je na tebe. Tak sa ukáž!

www.obcianskainiciativa.sk

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: EÚ sa zhodla, že Ukrajine treba dodať viac systémov protivzdušnej obrany

18.04.2024 06:00

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1603656x
Priemerná čítanosť článkov: 3864x

Autor blogu