Založ si blog

Prvá verejnoprospešná celoslovenská spontánna akcia za čistejšie Slovensko ! ! !

Je mi potešením oznámiť Vám, ľuďom dobrej vôle, veriacim v každodenné maličké zázraky, že 14.4. sa z iniciatívy skupinky chlapcov – Upratovanie Petržalky – a ich sympatizantov uskutoční prvá celoslovenská akcia za čistejšie Slovensko. Skúsme z malej idey pridaním svojej trošky, vytvoriť veľkú akciu.

Čo treba spraviť?

Iba výjsť o 14:00 v sobotu 14. 4. na svoju ulicu s vrecom na odpadky a rukavicami, stretnúť sa s priateľmi a prejsť sa po svojej dedine, obci či meste a pozbierať všetko, čo patrí do odpadu a je len tak pohodené na verejnom priestranstve z nedbanlivosti iných.

Možno spraviť pár fotiek toho, čo sa Vám podarilo vyzbierať s ďalšími sympatizantmi tejto iniciatívy a zaslať nám ich, aby sme ich mohli ukázať s Vašim dovolením celému Slovensku, ako sa vedia ľudia zjednotiť za prospešnú vec.

Robíme to pre nás všetkých!!! Už nebaví pozerať sa na neporiadok, ktorý sa nám tu povaľuje. Čím viac vás bude, tým úspešnejšia akcia bude. Preto Vás skromne prosím rozšírte túto správu všetkým Vašim známym a priateľom a ukážte všetkým, že nám to nie je jedno. Že sa vieme zjednotiť pre dobrú vec.

Viac informácii na : http://www.facebook.com/pages/Upratovanie-Petržalky/149097821824409

a stránke ich sympatizantov www.obcianskainiciativa.sk .

PS: Ak poznáte iné dobrovoľné iniciatívy vo Vašom okolí, či ktoré sami organizujete, prosím, podeľte sa o nich s nami a dajte nám o nich vedieť cez naše kontakty na stránke občianskej iniciatívy.

Ďakujeme za podporu.

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1604521x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu