Odpovede prezidentských kandidátov na 15 otázok (úvod).

16. februára 2014, Martin, Ankety politika prezidentské voľby 2014 s obrazkami Spoločnosť Voľby

Pred vyše dvoma týždňami som napísal všetkým prezidentským kandidátom s cieľom zistiť ako im záleží na obyčajnom človeku. Ako malý testík spravený na všetkých s rovnakými podmienkami som napísal a sľúbil, že odpovede zverejním bez cenzúry od 15. februára (sobota) ráno.vysvieteny-prezidentsky-palac TU je link na spomínaný článok.

No keďže sobota a nedeľa bola zasvätená hokeju, tak som sa rozhodol odpovede kandidátov začať zverejňovať od zajtrajška 17. februára, keďže viac ľudí číta online noviny v práci.

Nebudem predbiehať a zatiaľ Vám neprezradím mená tých, ktorí zodpovedali, ktorí sa vyhovorili a ktorí štandardne odignorovali mail aj otázky.

No môžem prezradiť, že niektoré odpovede boli ozaj zaujímavé a že isto Vám pomôžu sa zorientovať v marketingovej kampani kandidátov s takmer nekonečnými finančnými zdrojmi na masírovanie verejnej mienky, s veľkými slovami no malými skutkami, s ľuďmi obyčajnými, ktorým tento systém nepraje a nikdy priať nebude, lebo kto nemá peniaze nie je v našich médiách propagovaný a v našich prieskumoch často umelo tlačený do povedomia národa.

Teším sa s Vami, že sa týmto testom oddelil plevel v pozlátku od kúkoľa.

Takže zajtra ráno sa môžete tešiť na odpovede prvého kandidáta :)

 

Ďakujem, že Vám nie je jedno, v akej spoločnosti žijete a dokážete si vytvoriť vlastný názor.

Iba spolu dokážeme napraviť, čo sa tu roky ticho tolerovalo a deformovalo Slovensko.

Charta občana SRaj na FB

 

Názory prezentovné v blogu sú len a len mojimi osobnými názormi a vychádzajú z osobného presvedčenia spísaného v Charte občana SR, ktoré sa nemusia/môžu zhodovať s názormi iných. Ďakujem za pochopenie.