Prvý aktér Gorily odsúdený. . .

23. januára 2014, Martin, Fikcia nazory politika protesty Spoločnosť spravodlivosť úvahy

Áno, konečne. Stalo sa, čo nikto nečakal. Vyše dva roky po prevalení prípadu, ktorý mnoho verejných činiteľov zatĺkalo, že má niečo spoločné so skutočnosťou, sa vyšetrovateľom podarilo zozbierať dostatok dôkazov na odsúdenie prvého aktéra.

Vyšetrovanie Gorily sa pohlo a padá prvá hlava za najväčší prevalený škandáv v dejinách Slovenska, ktorý vzburcoval do ulúc najviac ľudí od nežnej revolúcie.

Dnes bude odsúdený na 30 rokov nepodmienečne a náhradu škody …protest-gorila-iii

 

Kiež by tak začínala aj správa v realite. Prepáč milý čitateľ, že sa neuskutoční ani dnes to, po čom mnohí z nás túžia.

Rovnako to mrzí aj mňa. Nebuď však sklamaný. Je nás takých viac. Ak poznáš niekoho ďalšieho, kto by túžil rovnako ako ty po vyšetrení Gorily a vyvodení dôsledkov prepošli túto správu aj jemu.

Nie je na škodu sa pripomenúť, že tento národ túži po spravodlivosti aj na najvyšších miestach. Čítanosť tohto článku nech je toho dôkazom.

Možno dnes už nie je sila v prostestoch, ani viera v nestrannosť vodcov protestov, ale snáď existuje aspoň túžba po naplnení spravodlivosti aj na najvyšších miestach.

Nech je tento falošný článok o túžbe ľudí po spravodlivosti pripomienkou tým, ktorí už dávno mali konať a nekonajú.

 

Ďakujem, že Vám nie je jedno, v akej spoločnosti žijete a dokážete si vytvoriť vlastný názor.

Iba spolu dokážeme napraviť, čo sa tu roky ticho tolerovalo a deformovalo Slovensko.

Charta občana SRaj na FB

 

Názory prezentovné v blogu sú len a len mojimi osobnými názormi a vychádzajú z osobného presvedčenia spísaného v Charte občana SR, ktoré sa nemusia/môžu zhodovať s názormi iných. Ďakujem za pochopenie.