Moderátor Kažimír a štatista Štefanec.

15. decembra 2013, Martin, politika s obrazkami tv relácie

„Je to vaša relácia, alebo čo?!“ otázka pána ministra financií, keď sa opäť prekrikoval s expertom na financie z opozičnej SDKÚ pánom poslancom Štefancom v relácii O 5 minút 12.o 5 minut 12 zasadaci poriadok

Dnes som sa pekne pobavil, lebo už nadobúdam dojem, že takéto politicko-marketingové „debaty“ sú zbytočné a nemajú, čo robiť vo verejnoprávnej televízií v nedeľu, keď si ľudia chcú najmä oddýchnúť.

Už len z jednoduchého dôvodu. Tých, čo tomu trochu rozumejú iba rozčuľujú prízemné hašterenia sa typickej duality slovenskej politiky a ostatným len vymývajú mozog.

Keď nie si ľavica, tak si pravica, keď nie si kapitalista si komunista, keď nie si elitár si populista, keď nie si s ľuďmi si pre podnikateľov, keď nie si vládny si opozičný, atď.

Možno by nezaškodilo zaviesť meranie času pre všetkých účastníkov politických debát, lebo by to bolo viac spravodlivé ako terajší stav, kde viac času dostane ten, kto je pri moci.

Teda ak ešte tu niekomu ide o spravodlivosť.

V každom prípade nezabudnite, že moderátor Kažimír a štatista Štefanec Vám želajú príjemné Vianoce a želajú si navzájom, aby sa Slovensku darilo, snáď pod tým Slovenskom myslia občanov.

 

Ďakujem, že Vám nie je jedno, v akej spoločnosti žijete a dokážete si vytvoriť vlastný názor.

Iba spolu dokážeme napraviť, čo sa tu roky ticho tolerovalo a deformovalo Slovensko.

Charta občana SRaj na FB

 

Názory prezentovné v blogu sú len a len mojimi osobnými názormi a vychádzajú z osobného presvedčenia spísaného v Charte občana SR, ktoré sa nemusia/môžu zhodovať s názormi iných. Ďakujem za pochopenie.