Keď budete nazývať oheň vodou, neprestane Vás páliť. . .

17. septembra 2012, Martin, nazory politika a ekonomika s otazkou Spoločnosť

To patrí Vám, ktorí si zakrývate oči pred pravdou. Pravdou nepríjemou, ktorá by Vás asi zničila, ak by ste si ju museli priznať. Aké pokryvené zrkadlo na realitu používate? Desať klamstiev skrývate či spojíte s jednou pravdou, ktorou sa potom oháňate. Myslíte si, že to nik nevidí? Stačí Vám, ak označíte 90% spoluobčanov za menejcenných, hlúpych, či nešikovných, lebo vy sa máte teraz lepšie. Lebo vy môžete určovať smerovanie. Lebo vy si môžete prispôsobiť skutočnosť a zvyšok sa musí prispôsobiť?

Čas poloprávd sa končí. Možno prídu iní, ktorí Vás nahradia a budú možno horší ako vy. Ale pre možnosť, že to môže dopadnúť aj horšie, sa predsa nemusíme obávať zmeny, lebo rovnako to môže dopadnúť aj lepšie.

Občania Slovenska, ste spokojní s týmto systémom, kde bohatá menšina sa stáva ešte boahtšou a rovnejšou pred zákonom? Chcete sa tomuto systému dobrovoľne prispôsobiť, alebo chcete tento systém zmeniť, aby slúžil väčšine. Veď čo je vlastne demokracia? Vláda väčšiny, vláda ľudu. Je toto ten stav? Podľa mňa nie.

Pridajte sa k nám a židajme zmenu. Viac na OI SK