Je Euro nástrojom kolonizácie a jeho kríza zámienkou pre vytvorenie superštátu? Sú naši politici vedomí spolupáchatelia istého zániku SR?

11. augusta 2012, Martin, ekonomicke EÚ kríza nazory politika politika a ekonomika s otazkou Spoločnosť úvahy

Nejeden článok bol publikovaný v médiách (najmä mainstreamových), kde sa krásne popisuje ako Euro vytvára z občanov krajín Eurozóny nevoľníkov bankových inštitúcií a skupinky mocných vo vedení EÚ a EMÚ. V poslednom čase sa ponúka ako riešenie krízy vytvorenie silnejšej fiškálnej únie medzi členmi Eurozóny, aby sa zabránilo rozpadu Eura. A čo znamená takáto pevnejšia fiškálna únia? Ešte menej právomoci štátov a posilnenie diktátu Bruselu, ktorý neraz poukázal, že nie je krajina ako krajina a preto sa máme ako malý a periférny štát, čo obávať.

Nemenej dôležitá je otázka, či naši politici súčasnosti (Fico a SMER), ale aj minulosti (Dzurinda, Mikloš, Figeľ, Hrušovský čiže SDKÚ a KDH) držiaci pevne kormidlo, mali niečo do činenia s týmto medzinárodným bankovým komplotom. Pomaly ale iste sa začína odkrývať, čo za túto poslušnosť dostali a dostanú ako Bubeníková (hoci už na silnejúci domáci tlak odstúpila, stavil by som sa, že iné miesto sa pre ňu nájde), Mikloš (smer EB), Dzurinda ako najväčší rozpredávači štátneho majetku a sluhovia západných korporácií.

Škoda, že ani na jedného vlastizradcu nejestvuje zákon, ktorý bol pre istotu už na začiatku 90tych rokoch zrušený, čo iba naznačuje, že to, čo sa dialo po páde železnej opony nebola náhoda, či prirodzený vývoj, ale skôr vedomá sabotáž. Ďalšou otázkou je, či sa vôbec nájde niekto, kto ich zažaluje, či odsúdi, keďže aj súdna moc je prispôsobená nato, aby tento komplot mohol pokračovať do zdarného konca. Možno by stačilo ozaj chytiť jedného a celá sieť padne, ale kto ich chytí, keď každý tam hore vie špinu na toho druhého. Kto si vykope vlastný hrob, keď nemusí, lebo občania sú apatickí, keďže nemajú ani v tejto demokracii páky na zmenu smerovania krajiny?

Viac na www.obcianskainiciativa.sk