Zoznam bývalých členov KSS v súčasných špičkách SR (ekonomických aj politických).

3. januára 2012, Martin, nazory politika s otazkou Spoločnosť úvahy

Keďže sa tu objavil článok Ovládajú židia Slovensko?, ktorému chýbal hocaký relevantný argument, či fakt, ktorý by svedčil o tom, že židia ozaj ovládajú SR, tak týmto článkom sa pokúsim dať Vám dôkaz o pozadí politických a ekonomických špičiek v SR. Poďme nato.

Ak ste čakali, že to tu nájdete, tak ste sa mýlili. Nič také nejestvuje. Jestvuje len chiméra, ktorá vedie ľudí pohrúžených do paradigiem, propagánd a poloprávd. Ak ozaj chcete hľadať pravdu. Musíte za ňu niečo obetovať. Prestať sa správať ako stádo oviec a baranov, prestať čítať len to čo je pravicové, či čo je ľavicové a používať zdravý rozum. Slováci, ak nezačneme rozmýšľať sami s nadhľadom, tak nás stále nejaká propaganda oklame. Lebo sľuby sa sľubujú a čerti sa radujú. Prečo asi?

Za každou skupinou hľadajme rozhodnutia jednotlivcov. Je jednoduché sa skrývať za stranu, za skupinu, za národ, za rasu, či vierovyznanie. Či sú všetci v každej z týchto skupín rovnakí? Či nejestvujú rovnako dobrí ako rovnako zlí v každej spoločnosti? Či pre pár zlých treba vykynožiť celú skupinu? Jasné, že nie. Treba nájsť činy jednotlivcov a tých potrestať. Je len na nás, či to chceme vidieť, alebo nie. Na každé tvrdenie bez faktov nájdeme len ďalšie prázdne argumenty. Nenechajme sa teda strhnúť vášňami, davovou psychózou a nenávisťou, ale hľadajme humánne a spravodlivé riešenie. Vraví sa, že človek svoju silu prejaví aj tým, že si vie uznať chybu. Preto sa pýtam, dokážeme sa vymaniť z našich chýb, ktoré dookola robíme tým, že sa vraciame do minulosti, ktorá už dávno nie je relevantná? Dokážeme si to priznať? Vo viere, že nie sme tak ľahko manipulovateľní Vám prajem

dostatok zdravého vlastného rozumu, otvorené oči a uši a ostrý ale faktický jazyk aspoň do volieb!

 

PS: Kto chce, dôvod si vždy nájde.