Založ si blog

Slovenský placebo efekt prezidenta.

I keď základným pilierom modernej medicíny je liečenie všetkého (fyzického) pomocou účinnej látky, alebo procedúry, čo v pacientovi vyvolá fyzické zmeny, v niektorých prípadoch zohráva silnejšiu rolu pri liečení neduhov sila psychologického faktora pomocou liečby tzv.placebom.

Čo je to placebo? Je to preparát bez liečivej hodnoty a bez farmakologického účinku. Dokonca existuje aj aktívne placebo, ktoré imituje vedľajšie účinky skúšaného lieku, ale nemá podobne ako bežné placebo žiadne terapeutický účinok. Výskumy priniesli poznanie, že podávanie paceba ako aj fyzické prehliadky pacientov zo súcitu vedú k zlepšeniu stavu u polovice až 3/4 pacientov.fico_kiska

Skúmaný subjekt nemôže vedieť, či placebo užíva, ale kedykoľvek môže liečbu ukončiť, čo sa však v podmienkach liečenia Slovenskej krajiny nedá dosiahnuť. Pacient môže liečbu pozmeniť maximálne raz za 4 a niekedy aj viac rokov. Avšak len psychologické účinky 25 rokov ordinovaného placeba dnes už nestačia. Aktívne placebo napáchalo veľa škody, ale šialený štandardný stranícky lekár predpisuje rovnakú neúčinnú látku opäť. Dnes na hlavu. Lebo vraj ryba smrdí od hlavy.

Tvrdí, že údy krajiny treba spájať a dať im istoty silnej Európy, ktorá sama má také veľké problémy, že potrebuje vysať ďalší organizmus s názvom Ukrajina, k čomu jej slúžia rakovinové bunky infiltrované priamo do jej srdca moci.

Slovenský organizmus však nemusí fiktívnu liečbu placebom dlho vydržať. Dávno stratil vlastné obranné mechanizmi a na infiltrované rakovinové bunky už placebo liečba nemá žiaden účinok. Teplota organizmu už 20 rokov klesá a dnes sa pohybuje na úrovni 43%, čo nie je ani polovica nutná na vypočutie názoru zdravých buniek cez referendovú metódu.

Do druhého kola rozhodovania o podávaní placebo lieku na ďalších päť rokov na hlavu postúpila po tomto víkende Ficova a Kiskova varianta preparátu. Ich nevýhodou však je, že sa svojjimi vedľajšími účinkami eliminujú navzájom (5 rovnakých vágnych fráz a 5 úderných slov istoty) a tak je pochybné, že dokážu spájať.

Tretí najprepracovanejší Procházkov liek odpísala slabá viera v mladých a naopak slabá viera v starých dôchodcov odpísala Kňažkov. Hrušovského zastaraný preparát nemal už ani oslovovací účinok ani pre modliace sa bunky a tak rýchlo z noci do rána zaujal opäť svoje miesto v preexpirovanej straníckej lekárničke. Čarnogurského liek, ktorý dopadol podobne, už nechce kandidovať na volenú funkciu, ale asi na nominačnú :).

Ostatné preparáty nejako zapadli prachom do ústrania, lebo lekár za ich propagáciu nedostal províziu a tak hoci ryba smrdí od hlavy už 25 rokov, problém ozdravenia slovenského organizmu pretrváva a nezmení sa, pokým nevymeníme doktora a nenasadíme komplexnú liečbu organizmu s odborným doktorom a hlavne s účinnými látkami – spravodlivosťou, rovnosťou pred zákonom v právach a povinnosťiach a transparentnosťou.

 

Reforma Slovenskej Demokracie

 

PS1: Ak by pán Kiska implementoval pár konkrétnych návrhov pána Procházku do svojej kampane isto by získal veľkú časť jeho voličov. Lebo nie je hanba, ak na ne neprišiel sám, ale ak ich bude ignorovať.

PS2: Otázka prečo pán Fico chce kandidovať na slabú prezdentskú funkciu zo silnej premierskej, keď si premiersku funkciu podľa slov jeho straníkov, zastáva veľmi dobre, je podivné.

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1600857x
Priemerná čítanosť článkov: 3857x

Autor blogu