Založ si blog

Slovensko – krajina zázrakov a splnených prianí práce neschopných

Dlhé roky sa SACR aj vláda snažia spropagovať Slovensko vo svete, ale veľmi sa im nedarí. A pritom riešenie je také jednoduché, propagujme to, v čom sme naozaj špičkoví pre najšpičkovejších sveta. Zamerať sa na najrovnejších z rovných. Navrhujem, aby sme sa zamerali na najbohatšie skupiny na svete, dokážeme im predsa ponúknuť viac ako sa zdá. Akoby mohla vyzerať kampaň na spropagovanie Slovenska vo svete, aby k nám prichádzali finanční žraloci, podnikatelia, eurokomisári, politici, bohatí ašpiranti na verejných činiteľov, z ktorých by neskôr štát vyťahal dane (alebo by oni vyťahali štát?)? Skúsme sa nad tým aj trocha posmiať, lebo toto je ozaj kocúrkovo, či banánistan pre nás ostatných žijúcich a poctivo pracujúcich a nie demokracia :) Takto by mohol vyzerať text pre rovnejších z rovných, proste elitu, hehe.

 

Poznáte to, potrebujete titul a ste Eurokomisárom, alebo inou významnou politickou osobnosťou. Príďte na Slovensko, pomôžeme Vám ho získať za plagiát (viď náš nie prvý, ale momentálne najznámejší úspech – pán Figeľ).

Ste ambiciózni, intelektuál, sebevedomia máte na rozdávanie a nechce sa Vám pracovať? Pridajte sa k našim verejným činiteľom, ak viete neopovedať na priame otázky ako Andrej Kolesík (a vlastne všetci ostatní politici tiež), tak Vám pomôžeme na nejaké dobre platené stranícke miestečko. Ak neveríte, spýtajte sa, ktoréhokoľvek poslanca na našu zázračnú krajinu.

Neviete podnikať, ste vo verejnej funcii, ale nemáte kapitál a ani žiadne veľké skúsenosti? Nevadí, ak ste šikovní pri jednaniach pri kole v kaviarni, alebo radi sa stretávate na byte, zoženieme Vám kontakt na ministerstve resp. zo súkromného sektora, stačí prísť k nám a dohodneme Vám zákazku, resp. niečo sprivatizujeme za babku. No ponáhľajte sa, lebo ponuka sa rýchlo zmenšuje! Ak neveríte spýtajte sa pána Rezeša, Malchárka, Bubeníkovej, alebo iných úspešných prípadov.

Prídte k nám bývať, presťahujte si tu rodinu, či firmu. Máme vyše päť milióna usilovne a poslušne pracujúcich duší. Sme v skutku pokroková krajina. Čo sa nepodarilo diktátorom a rôznym režimom sme dokázali spoločnými silami. Sme skrátka rozprávková krajine, kde občania (slengovo nazývaní vazalkovia) sa ani nepokúsili postaviť na odpor za dvadsať rokov našej vlády. Tu as ozaj ničoho nemusíte báť. Cesty súce veľmi dobré nemáme, ale stačí Vám žiť pri Bratislave, veď odtiaľ máte blízko do Viedne, Budapešti, či Brna. O zvyšok krajiny sa starať vôbec nemusíte. Keď prídu voľby všetko zabezpečíme, ako doteraz vždy.

Neváhajte a príďte k nám. Sme jediná krajina na svete, kde sa Vaše sny stanú skutočnosťou :)

 

PS: Pre nevoľníctvo, prosím, viac informácií na www.obcianskainiciativa.sk

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1603666x
Priemerná čítanosť článkov: 3864x

Autor blogu