Založ si blog

Ako do 10 minút pritiahnuť pozornosť 10 žien

Za nasledujúci názor ma volajte, ako chcete a myslite si o mne, čo len chcete. No nie je to len názor bez podložených faktov. Nakoniec stačí spraviť to, čo som spravil aj ja. Choďte na verejný chat a keď po vás ani pes neštekne, lebo sa na nič nehráte a ste obyčajný, priemerný, respektíve slušný, tak napíšte na sklo, či na verejnú plochu nejaké zaokrúhlené číslo minimálne 150. A čakajte na ohlasy. Ak pridáte ešte stovku, popis mám auto a vlastný byt úspech je zaručený.

Ak toto je stav našej spoločnosti, tak na nej odmietam participovať. Keď peniaze a majetok vie privolať viac žien ako charakter, tak prosím. Nakoniec možno to nie je len prípad žien, ale aj mužov, kto vie. Nie som žena. Nechcem tu vyvolávať vášne medzi pohlaviami. Chcem len poukázať nato, čo všetci vidíme, len nevieme ako nato. Morálny stav tejto spoločnosti závisí od všeobecného blaha a teda zväčšujúcej sa priepasti medzi bohatými a chudobnými.

Keď už matka dieťaťa sa ponúkne, aby zarobila ďalšie peniaze, tak je to buď totálna lenivosť pracovať, alebo neschopnosť spoločnosti zabezpečiť ľuďom (najmä ženám) normálny spôsob obživy za primeranú mzdu. Sme si toho vedomí, kam kráčame?

Veď si stačí všimnúť, čomu sa jedinému darí v kríze. Barom, pubom, pohostinstvám, krčmám pre chlapov, ktorí nemajú chuť ísť ďalší deň do práce, lebo málo zarobia, práca ich nenapĺňa a rodina nimi pre malý zárobok pohŕda. A na druhej strane barikády nočné bary, nevestince a spoločníčky, ktoré si tak rýchlo a vlastne pohodlne privyrobia za pár chvíľ, čo je pre nich lepšie ako ozajstná práca, ktorou pohŕdajú a radšej sú spoločníčkami bohatých, ako manželkami chudobných. A to všetko len pre výhovorku, aby sa ich deti mali lepšie.

Ak toto nikomu nevadí, tak sa nečudujem, že všetci nosia masky…

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1605696x
Priemerná čítanosť článkov: 3869x

Autor blogu