Založ si blog

Superworkoholici SMERáci ! ?

Hovorí sa, že človek by mal svoju prácu robiť na plno, ak ju chce robiť dobre. Lenže slovko plno je relatívne niekto to berie tak, že stačí vykonať agendu, ktorá tomu prináleží, niekto tak, že práci venuje 100% svojho pracovného času a snaží sa robiť niečo naviac v rámci svojich kompetencií, ako má v agende. Aj ja sa radím do druhého smeru.

Už pred niekoľkými mesiacmi som v článkoch Verejní činitelia sediaci na viacerých stoličkách I. a II. snažil poukázať na takých, ktorí sedia cez stranícku nomináciu na viacerých verejných stoličkách. Teraz sa k myšlienke jeden človek jeden mandát hlási KDH a proti sú SMERáci, v ktorých tábore nájdeme strašne veľa príkladov superworkoholkov zarábajúcich aj 20-násobok minimálnej mzdy mesačne (pani Vaľová). Na druhej strane nie sú jediní. V každej strane sa nájdu príklady supeworkoholikov. Článok dostal názov preto, že SMER sa otvorene hlási k tomu, že je to všetko v poriadku.

Otázka na Vás znie: Do ktorého tábora patríte? Ste presvedčení, že viacmandátový politik dokáže vykonávať svoju agendu a priniesť viac kombinovaním svojej pozície v rôznych úradoch na prospech občanov, alebo ste presvedčení, že ak by vykonával iba jednu funkciu, priniesol by viac osohu za menej peňazí pre občanov? Môj názor poznáte. Teraz som zvedavý ja na váš.

 

 

Zisky ropných spoločností + Gazprom (2009-2022)

09.03.2023

Kým jedni strácajú, druhí profitujú aj počas krízy. V nasledujúcom grafe môžete vidieť percentuálny podiel fixných nákladov zložených z priemernej ceny ropy (APSP za Brent, WTI, Arabskú ropu) prepočítanú na Euro/liter a hornej hranici spotrebnej dane z minerálnych olejov z priemernej ceny za benzín (95 a 98 oktánových) a motorovú naftu na čerpacích staniciach od [...]

Už aj Mongolsko je pred nami.

24.05.2021

Počet novoinfikovaných COVIDom už niekoľko týždňov klesá, v nemocniciach sa uvoľňujú lôžka, začali sa športové zápasy a vonku nám prichádza pomaly ale iste záhradkárska sezóna. Ak si odmyslíme politické divadlo, dalo by sa povedať, že konečne tu máme viac pozitívnych vecí. No netreba zabúdať, že ešte stále bojujeme. Bojujeme proti COVIDu, no a keď sa človek v [...]

Branislav Zurian

Zurianova inšpekcia prešla reorganizáciou i personálnymi rošádami. Podľa Šutaja Eštoka boli nevyhnutné

18.04.2024 11:36

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Martin

Rob druhému tak, akoby si chcel, aby druhý robil tebe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 415
Celková čítanosť: 1603697x
Priemerná čítanosť článkov: 3864x

Autor blogu